Iværksætterkursus

Bliv klædt godt på til at starte din egen virksomhed. Vores iværksætterkursus gør dig rustet til livet som iværsætter

Du har sikkert mange spørgsmål, som du gerne vil have hjælp til at få besvaret. Måske er der noget, du ikke ved, at du ikke ved?

Du har mulighed for at få besvaret dine mange spørgsmål ved at deltage på et iværksætterkursus. I løbet af seks aftener vil du blive klædt godt på til at starte din egen virksomhed. 

Hver aften har sit eget tema – så når kurset er afsluttet, står du godt rustet til livet som iværksætter.

Udtalelse fra Lars Rounborg Rasmussen som har deltaget i et iværksætterkursus:

"Jeg blev bekendt med muligheden for at deltage i iværksætterkurset efter at have været i kontakt med STARTVÆKST Holstebro. Iværksætteri og det at etablere nye forretningsgange er ikke nyt for mig, men på trods af det, har kurset været en lærerig oplevelse for mig."

360 graders vinkel
Kurset har givet mig en større kreativitet og redskaber til at kunne belyse mine idéer i en 360 graders vinkel. Kurset har rustet mig til at blive en mere solid iværksætter. 

Inspiration, netværk og sparring med andre iværksættere
På kurset mødtes iværksættere af forskellig karakter – det gav en rigtig god dynamik. Nogle deltagere havde blot en lille iværksætterdrøm i maven, mens andre var små skridt fra at tage det store skridt ud i livet som iværksætter. Det var meget inspirerende at sparre med de andre deltagere på kurset.Jeg fik meget ud af at høre andre iværksætterhistorier og om deres op- og nedture. Meget har jeg kunnet drage personlige paralleller til, hvilket igen har rustet mig yderligere. 

"Jeg anbefaler alle - unge som gamle - at tage iværksætterkurset, hvis de har den mindste iværksætterdrøm i sig!"