Samtykkeerklæring for tilmelding til nyhedsbrev

Samtykke til markedsføring via e-post

Erhvervshus Midtjylland S/I er operatør på STARTVÆKST Lemvig, og er således udførende på STARTVÆKST Lemvigs kommunikation og markedsføring; derfor er Erhvervshus Midtjyllands samtykkeerklæring gældende for STARTVÆKST Lemvig.

Erhvervshus Midtjylland må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, (notifikationer, push beskeder og widgets) omkring om virksomhedsopstart, virksomhedsudvikling og vækst, kampagner, konkurrencer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler. Erhvervshus Midtjylland må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Erhvervshus Midtjylland allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra Erhvervshus Midtjyllands hjemmesider, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig.

Kommer der fremover andre relevante tjenester, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Erhvervshus Midtjylland benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig. 

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke via et ”unsubscribe” link i bunden af hvert nyhedsbrev, som jeg modtager fra Erhvervshus Midtjylland.

Erhvervshus Midtjylland S/I (CVR-nr. 40084606), Åbogade 15, 8200 Aarhus N, info@erhvervshusmidtjylland.dk er dataansvarlig og opbevarer og behandler de oplysninger jeg afgiver. Jeg kan til enhver tid kontakte Erhvervshus Midtjylland med evt. spørgsmål. Jeg er bekendt med at jeg har ret til indsigt i og til at foretage ændringer i de oplysninger jeg har afgivet til Erhvervshus Midtjylland i forbindelse med dette samtykke.

Klik her for at få oplysninger om Erhvervshus Midtjyllands persondatapolitik og hvis du ønsker yderligere information om behandlingen og rettigheder som registreret.