Personlig vejledning til iværksættere

Vi tilbyder dig gratis personlig vejledning og sparring, så du kan komme godt fra start.


Når du har gjort dig nogle indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter mm., kan du med fordel kontakte os. Vi står klar til at give dig en personlig og fortrolig vejledning og sparring, svare på spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

Skriv din forretningsidé ned
For at du kan får den bedste vejledning hos os eller andre, kan det være en rigtig god idé at få formuleret ideer og mål for din forretningsidé. Det kan du evt. gøre ved at downloade og udfylde skabelonen - Mini forretningsplan.

På den måde er du klædt godt på til mødet og kan stille specifikke spørgsmål til din forretningsidé. Vores konsulenter har derved også bedre vilkår for at give dig konkret sparring og vejledning.

Book en personlig vejledning
Du booker en personlig vejledning ved enten at ringe eller sende en mail til konsulent Gert Løkke Leth på tlf: 2078 7495 eller gle@startvaekst-lemvig.dk.

Når du booker en personlig vejledning, anbefaler vi, at du har arbejdet på din forretningsidé inden.

Fremsend os derfor gerne inden mødet din mini-forretningsplan. Har du allerede lavet en forretningsplan eller på anden måde nedskrevet dine planer eller ideer, kan du sende det i stedet for.

Husk dog at det ikke er et krav! Du kan sagtens få personlig vejledning uden en evt. udfyldt mini- forretningsplan.

Skabeloner du kan benytte til forberedelse af dit vejledningsmøde

Mini Forretningsplan Web

Forretningsplan Web