6
nov
20
nov

Eksportkursus

Overvejer du eksport? - Så har vi et godt tilbud til dig!

Deltag i et forløb for dig, der overvejer start af eksport eller som er startet op. Her kan du få afklaret, hvad der skal til, for at du kan sælge dit produkt i udlandet, og hvordan du kan optimere salget.

Forløbet består af et individuelt sparringsforløb samt en to-dages workshop, hvor du bliver klædt på til at lave din egen eksportplan. 

Forløbet vil give din virksomhed et stærkt afsæt til at komme i gang med at eksportere mest muligt uden for Danmarks grænser. 

Forløbet består af en indledenede sparring i forhold til afklaring af din virksomheds eksportparathed.Dernæst en to-dages workshop, hvor du kan blive afklaret på, hvad der skal til for at komme i gang med eksport.
Slutteligt arbejder du selv videre med din eksportplan og hele vejen i forløbet har du din personlige kontakt fra STARTVÆKST som sparringspartner - før, under og efter forløbet.

Hvad får du med?
Workshoppen gennemføres af Jens Lassen fra Ekspansion og vil indeholde:

  • Viden om de ovevejelser, der skal gøres forud for det internationale spring for at få mest muligt ud af eksporten

  • En gennemgang af, hvad det konkret kræver at trænge ind på et eksportmarked (f.eks. i forhold til organisation, ressourcer, produkt og produktion samt marked og salg)

  • Udarbejdelse af din egen tjekliste og handlingsplan for fremtidig eksport

  • Masser af værktøjer, som hjælper dig til at vælge det rigtige marked til netop din virksomhed, finde den rigtige samarbejdspartner i udlandet, optimere samarbejdet med denne i dagligdagen, begrænse risikoen i.f.,. eksportsalg mest muligt etc.


Kursusleder på workshoppen:
Jens har mere en 30 års erfaring med eksport og har solgt til, og rejst i, mere en 60 lande for forskellige danske virksomheder. Undervejs har han også været udstationeret 4 åt i Belgien som eksportstipendiat. Jens driver i dag virksomheden Ekspansion, hvor han rådgiver og hjælper danske virksomheder med hverdagens eksportudfordringer.

Han er uddannet på Den Danske Eksportskole i Herning og har efterfølgende taget en MBA i International Business. Han er forfatter til bogen “Eksportsalg” og underviser for bl.a. eksportforeningen.

Information:
Hvis du har spørgsmål, kontakt STARTVÆKST på 7015 1618 for mere information.

Bemærk: NO-show gebyr på 1000 kr. ved afbud senere end 7 dage før påbegyndelsen

Tilmeld

Dato og tid

Start: 6. november 2018 08:30
Slut: 20. november 2018 15:30

Tilmeldingsfrist: 2. november 2018 12:00

Sted

Nupark, Nupark 51
Holstebro 7500