26
aug

Inspirationsaften for iværksættere - efterår 2020

Header Inspirationsaften For Ivaerksaettere Efteraar 2020 Web 938X269

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig inviterer alle med passion for egen virksomhed til en inspirerende aften i selskab med en række erfarne iværksættere, der vil dele ud af deres oplevelse og give gode råd til succes.

Kom og hent en masse inspiration, når vi får besøg af en række erfarne iværksættere, der vil dele ud af deres erfaringer med at opbygge deres virksomheder og videregive gode råd om, hvordan du kan få succes i din egen virksomhed.

Aftenens virksomheder kommer fra lokalområdet. De er fra forskellige brancher og deres oplæg vil derfor også have hver deres fokus. Læs mere om virksomhederne i programmet nedenfor.

Inspirationsaftenen er også en optakt til vores iværksætterkursus, der opstarter i ugen efter dette ar­rangement.

Alle med passion for egen virksomhed kan deltage i inspirationsaftenen - herunder også investorer, rådgivere og virksomhedsledere.

PROGRAM:

Kl. 18.30 Velkommen

Kl. 18.35 Dorte Ravn – Kærlighedscoach

Dorte Ravn er selvstændig coach med speciale i at hjælpe singler ind i det kærlighedsliv, de ellers kun bliver ved med at drømme om. Efter selv at være blevet skilt flere gange, besluttede hun sig for at finde ud af, hvad det i virkeligheden handlede om, at hun altid skulle skilles.

Det, hun fandt ud af, var noget helt andet, end det, det sædvanlige parterapi handler om. Og den viden følte hun, at hun havde ansvaret for at få udbredt kendskabet til. Dorte Ravn tilbyder både individuelle forløb, har skrevet en bog og kan nu også tilbyde et omfattende onlineforløb, for på den måde at hjælpe så mange som muligt. Dorte Ravn har været selvstændig siden 1/7 2017.


Kl. 19.00 IsoKlima og Cable Fun Struer v. Brian Høiris

IsoKlima udfører isolering og teknisk isolering af bygninger og huse. Med en baggrund som teknisk isolatør har Brian startet virksomheden op fra grunden, han har i dag 10 ansatte og udfører opgaver over hele landet. Brian vil især fortælle om overvejelserne ved at vækste og faldgruber undervejs.

Men Brian er også idémanden bag Cable Fun Struer, der åbnede i Struer Havn sidste år. Hør Brians lange rejse fra idé til banen er en realitet og skaber masser af liv, herunder hvordan man finder samarbejdspartnere og investorer og hvilke planer, han har for fremtiden.


Kl. 19.30 Kånst Clothing v. Hjalte Kjær

Mød den unge iværksætter Hjalte, som samtidig med han går i gymnasiet, har startet sit eget tøjmærke, Kånst Clothing. Tøjet sælger han både via sin egen webshop og i en pop-up-butik i gågaden i Lemvig. Hjalte havde forventet en rolig opstart, langt under grænsen for krav om momsregistrering, men allerede efter de første par måneder var den grænse nået.

Så nu ligger udfordringen i at samle op på opstartssuccesen, og udvikle virksomheden, gerne ud over de lokale rammer i Lemvig. Hør Hjalte fortælle om sin virksomhed, men også om hans generelle overvejelser om at være iværksætter og selvstændig, og om at Kånst Clothing måske ikke er den sidste virksomhed han har startet op.


Kl. 20.00 Pause/Sandwich


Kl. 20.30 KlarMiljø v. Jacob Steffensen

Efter mange år som rådgiver inden for miljøbranchen, både som konsulent og leder, besluttede Jacob at udleve drømmen om at blive selvstændig. Jacob startede i 2016 miljøkonsulentvirksomheden KlarMiljø, med udgangspunkt i Holstebro. KlarMiljø havde stor succes og lavede bl.a. undersøgelser på Høfde 42, men der var behov for vækst. I 2020 starter Jacob derfor en ny miljøkonsulentvirksomhed op, med partner fra København. Virksomheden har i dag i alt 3 ansatte, har stor vækst, og leder forsat efter miljøspecialister i det Midt- og Vestjyske.

Jacob vil fortælle om at turde tage springet fra trygge rammer ud i det ukendte. Jacob vil fortælle om udfordringerne undervejs, som egentlig har været overraskende få og om at skifte strategi, når mulighederne byder sig.


Kl. 21.00 Content Crew v. Daniel Bernt Jensen og Rinse Meijer

Content Crew er et online bureau der skaber indhold og markedsføring på nettet. Daniel og Rinse startede egentlig op hver for sig, men da de mødte hinanden for et års tid siden, fandt de hurtigt ud af, at de supplerede hinanden godt og gerne ville arbejde sammen.

For Daniel og Rinse er det vigtigt at være tæt på kunden og hvilken betydning det har for deres måde at tænke virksomhed på. De vil også fortælle om, hvordan de har tacklet at være relativ nystartede i en krisetid.


Kl. 21.30 Nordisk Tapas og Buffet v. Lene Østermark Larsen

Lene Østermark Larsen sagde for fire år siden farvel til den faste løn for at springe ud på dybt vand som selvstændig. Nu driver hun Nordisk Tapas og Buffet i Mejrup med stor succes.

Køkkenet på Plejehjemmet Birkehøj havde været Lenes hjertebarn, siden hun som ung køkkenleder-elev første gang trådte ind i køkkenet og begyndte at røre rundt i gryderne. Efter elevtiden fik hun lov til at blive, og efter syv år overtog hun jobbet som leder af køkkenet. Men det blev en kamp for overlevelse for plejehjemskøkkenet. Fem gange prøvede de at lukke køkkenet, siger Lene. For fire år siden var det slut, og herefter blev Lene selvstændig og har stor succes. Lene vil også nævne, hvad Corona krisen betød for hende.


Kl. 21.55 Info om efterårets iværksætterkursus

Kl. 22.00 Tak for i dag!


TILMELDING:
Det er gratis at deltage i arrangementet, men det forudsætter, at du har bopæl eller din virksomhed har adresse i Holstebro, Struer eller Lemvig kommune.

 

Tilmeld

Dato og tid

Start: 26. august 2020 18:30
Slut: 26. august 2020 22:00

Tilmeldingsfrist: 19. august 2020 12:00

Sted

Isværket, Havnen 66
7620 Lemvig