Inspirationsmøde

Inspirationsmøde for mink- og følgeerhverv

Inspirationsmøde for mink- og følgeerhverv

mandag d. 09. august 2021
17.00-20.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
torsdag d. 05. august 2021 kl. 12:00

Hall of Fame, Holstebro Musikteater

Den Røde Pl. 16
7500 Holstebro

Inspirationsmøde for mink- og følgeerhverv

Holstebro Kommune inviterer sammen med Erhvervshus Midtjylland og Holstebro-Struer Landboforening til et spændende inspirationsmøde den 9. august 2021 kl. 17 til 20 i Hall of Fame, Holstebro Musikteater.

Hele den danske minkbranche er lukket ned, og rigtig mange dygtige minkavlere, landmænd og virksomheder, der har haft minkbranchen som kunder, står med spørgsmålet »hvad nu?«.

Holstebro Kommune vil gerne give inspiration til »hvad nu?«. På mødet vil vi sammen med Erhvervshus Midtjylland og Holstebro-Struer Landboforening præsentere en række af de mange muligheder, der er for omstilling af produktion og virksomhed, så en ny fremtid kan kommes i møde.

På mødet vil Erhvervshus Midtjylland blandet andet præsentere den nye omstillingspulje, hvor minkavlere og følgeerhverv til minkavl kan søge tilskud til omstilling eller opstart af ny virksomhed. De mange andre muligheder for hjælp til forretningsudvikling og omstilling til fremtiden vil ligeledes blive præsenteret.

Der vil desuden også være mulighed for en snak med konsulenter fra hhv. Holstebro Kommune, Erhvervshus Midtjylland og Holstebro-Struer Landboforening.

Program:

  • Velkomst ved formand for Erhvervs- og Turismeudvalget Søren Olesen
  • Introduktion ved Erhvervshus Midtjylland og SAGRO ved direktør Erik Krarup og direktør Palle Høj
  • Præsentation af mulighederne i Omstillingspulje ved projektleder Bent Mikkelsen, Erhvervshus Midtjylland
  • Mulighederne er mange - forretningsudvikling, innovation og omstilling ved virksomhedskonsulent Michael Lynge Hansen, Erhvervshus Midtjylland
  • ”Vi gik en ny vej” – spændende casehistorie om en succesfuld omstilling af en virksomhed
  • Networking, kaffe og mulighed for at tale med konsulenter fra Holstebro Kommune, Erhvervshus Midtjylland og Holstebro-Struer Landboforening
  • Opsamling og afslutning ved Holstebro Kommune, direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked v/ Mette Højborg


Det er gratis at deltage.

Deltag på workshoppen her