Iværksætteri

Inspirationsaften for Iværksættere

Inspirationsaften for Iværksættere

onsdag d. 21. september 2022
18.30-22.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 20. september 2022 kl. 12:00

Nupark

Nupark 49,

7500 Holstebro

Inspirationsaften for Iværksættere

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig inviterer alle med passion for egen virksomhed til en inspirerende aften i selskab med en række erfarne iværksættere, der vil dele ud af deres oplevelse og give gode råd til succes.

Kom til Nupark i Holstebro den 21. september 2022 og hent en masse inspiration, når vi får besøg af en række erfarne iværksættere. De vil dele ud af deres erfaringer med at opbygge deres virksomheder og videregive gode råd om, hvordan du kan opnå succes i din egen virksomhed.

Aftenens virksomheder kommer fra lokalområdet. De er fra forskellige brancher, og deres oplæg vil derfor også have hvert deres fokus. 

Alle med passion for egen virksomhed kan deltage i inspirationsaftenen – herunder også investorer, rådgivere og virksomhedsledere.

Inspirationsaftenen er også en optakt til vores iværksætterkursus, der opstarter i ugen efter dette ar­rangement. 
Du kan læse mere om efterårets Iværksætterkursus her.
                
TILMELDING:

Det er gratis at deltage, men det forudsætter, at du har bopæl i, eller din virksomhed har adresse i Holstebro, Struer eller Lemvig Kommune.

Du kan tilmelde dig Inspirationsaftenen eller Iværksætterkurset alene, eller du kan tilmelde dig alle syv aftener. 

Vi gør opmærksom på, at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og firma/organisation) ifm. udlevering af en deltagerliste til oplægsholdere, deltagerne og afholdelsesstedet på det arrangement, du er tilmeldt.

Tilmeld dig Inspirationsaftenen for iværksættere her


Tilmeldingsfrist:

20. september 2022 kl. 12.00

Tilmeld dig her.